Elfogták azt a nőt, aki tavaly ősszel az immáron kettős gyilkossággal vádolt férfi bűntársa lehetett

A rendőrök kedden fogták el azt a salgótarjáni hajléktalan férfit, aki a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján keddre virradóra megölt egy nőt a megyeszékhelyen, majd kihallgatása során egy másik, tavaly szeptemberi gyilkosságra is fény derült. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: pénteken előállították azt az 50 éves nőt is, aki a férfi bűntársa lehetett a tavaly őszi gyilkosság során, vele szemben emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A salgótarjáni emberölés újabb gyanúsítottját fogták el a rendőrök

A 45 éves férfi 2020 nyarán 50 éves nő társával közösen bántalmazta az általuk ismert férfit, aki sérüléseibe belehalt.

A rövid tájékoztatás szerint a férfi és a most elfogott nő 2020 szeptemberében olyan súlyosan bántalmazott egy 51 éves hajléktalan férfit, hogy a sértett helyszínen belehalt sérüléseibe. A korábbi rendőrségi tájékoztatás szerint erre a gyilkosságra most derült fény, a holttestre is azt követően találtak rá, hogy a keddi emberöléssel (is) gyanúsított férfi kihallgatása során információt adott a nyomozóknak a történtekről.

A nőt kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyeztetését is. Bűntársa, a korábban elfogott, azóta már kettős gyilkossággal vádolt férfi esetében ezt pénteken rendelte el a bíróság.

 

Kiemelt fotó: Őrizetbe vették az emberöléssel gyanúsított nőt (Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)