Elfogták a salgótarjáni és ipolytarnóci dohányboltokba betörő személyeket

A helyi körzeti megbízottak és a salgótarjáni nyomozók közös munkája eredményeként elfogták azt a két férfit és azok fiatalkorú társukat, akik még a január 25-ére virradó éjjelen törtbe be egy-egy dohányboltba Salgótarjánban és Ipolytarnócon is.

A rendőrségre január 25-én reggel érkezett bejelentés a betörésekről. A helyi körzeti megbízottak és a salgótarjáni nyomozók adatgyűjtése eredményeképpen terelődött a gyanú a végül csütörtökön elfogott 30 és 20 éves ipolytarnóci férfiakra, illetve 16 éves fiú társukra.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a csoport tagjai január 25-re virradó éjszaka betörték egy salgótarjáni dohánybolt ablakát, majd onnan cigarettát és egy pénzkazettát vittek el. Mivel utóbbiban pénzt nem találtak, a helyszín közelében eldobták. Ugyanezen az éjszakán feszítették be egy ipolytarnóci dohánybolt ajtaját is, innen nagy értékű dohányárut és nagy összegű készpénzt loptak el.

 

A rendőrök a két férfit és a 16 éves fiút elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

(Fotók: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)