Dübörgő zenei fesztivállal köszöntik a nyarat a Robinson-szigeteken

Ha nyár, akkor szabadság, szórakozás, buli, fesztivál! Ezúttal olyan programot szerveznek a Szécsény melletti Robinson-szigeteken, melyhez hasonló volumenűt a környék, de talán Nógrád megye sem látott.

2018. június 15-17. között kerül sor arra a 3 napos nyárköszöntő minifesztiválra, melynek keretében a hétköznapok darálójából, no és a tanév végeztével az iskolapadból kilépve különleges világba csöppennek a résztvevők. A természet lágy ölén három napon át dübörög majd a zene, a stílusok között pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét. A péntek a rocké, a szombat a mulatósé és a retróé, a vasárnap pedig ismert DJ-ké és a minimal technóé lesz. Mivel pedig egy kicsi mozgás mindenkinek kell, szombaton Rubint Rékával sportos kísérőprogramot is kínálnak a szervezők.

Péntek – Rock
Metamorph – Helldiver zenekar – Elmezavar – Rock Dj. Set – Hütter

Szombat – Mulatós és Retro
Kis Grófo – Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai – Nótár Mary Production
Kozmix – Kerozin – CORY a.k.a HAPPY GANG – Csordás Tibi – (exFiesta) – Ámokfutók – Betty Love – Mr. Rick – Retro – Josh – Spigiboy – Persik Szabolcs

Vasárnap – Disco és Minimal
Szecsei – Purebeat – Daniel Nike – Strong R. – Newik – Bricklake – Rick Sawyer – Earth n Days – PRYCE – Pete – Taylor B.

A fesztivál teljes ideje alatt street food-dal, italpultokkal, gyermekjátékokkal, szabadidős programokkal is várják a vendégeket. Akik a helyszínen szeretnék tölteni a 3 napot, azok a faházakban szállhatnak meg, illetve a sátorral érkezők a tábor területén üthetik fel ideiglenes tanyájukat. A zenei kínálat rendkívül változatos, a környezet csodás, ezért a szervezők remélik, hogy a fesztivál minden egyes perce felejthetetlen tanévzáró és nyárindító élményt nyújt majd minden résztvevőnek. További információk a Robinson-szigetek Facebook oldalán találhatók.