Csak néhány buszjárat közlekedik majd szenteste Salgótarjánban

3100.hu Fotó: December 11-től a 3C jelzésű helyi járatokon kívül helyközi autóbuszokat is igénybe vehetnek majd az Eperjes-telepiek

2017. december 24-én, vasárnap este a salgótarjáni helyi járati autóbuszok 18 óráig közlekednek majd a munkaszüneti napra előírt menetrend szerint. A helyközi autóbuszjáratok 18 órától valamennyi útjukba eső helyi járati megállóban megállnak a fel- és leszálló utasok részére.

A 22 órás munkakezdést, illetve a délutános műszak hazaszállítását a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a különböző salgótarjáni városrészekbe betérő helyközi autóbuszokkal, illetve a várost átszelő 19-es járat közlekedtetésével biztosítja majd a Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

A városközpont felé

  • az Etesről 21:05-kor induló autóbusz Károlyaknáról 21:26-kor az autóbusz-állomásig közlekedik.
  • a Szécsényből 20:30-kor induló autóbusz Zagyvapálfalva, Bányagépgyár betérővel közlekedik, a Bányagépgyártól 21:25-kor indul.
  • a Szécsényből Nógrádmegyeren át 20:35-kor induló járat Baglyasaljára tér be, onnan 21:15-kor indul a helyközi autóbusz-állomásra.
  • az Istenmezejéről 20:00-kor közlekedő járat Zagyvaróna helyi járati végállomásra betér, onnan 21:25-kor indul a Volán központig.
  • a Salgóbányáról, 19-es jelzéssel 20:55-kor induló járat Somoskő betéréssel, Fáy András körúton át, Megyeháza érintésével (innen 21:25-kor indul tovább), Zagyvapálfalva “falun” át, Bányagépgyár betéréssel az Ipari Parkig közlekedik.

A városrészek irányába

  • a 19-es jelzésű Salgóbányára tartó járat az Ipari Parktól 22:20-kor, a Bányagépgyártól 22:30-kor indul, majd Zagyvapálfalva “falun” át a Helyi autóbusz-állomás érintésével, Kórház – Fáy András körút útvonalon, Somoskő betéréssel közlekedik.
  • az autóbusz-állomásról 22:45-kor Etesre induló járat Idegéren át közlekedik.
  • az autóbusz-állomásról 22:45-kor Ludányhalászi érintésével Szécsény, autóbusz-állomásra induló járat Zagyvapálfalva, Hősök út betéréssel közlekedik.
  • az autóbusz-állomásról 22:45-kor Nógrádmegyeren át Szécsény, autóbusz-állomásra induló járat Baglyasalja betéréssel közlekedik.
  • a Volán Központtól 22:35-kor, Istenmezejére induló járat a távolsági autóbusz-állomásról 22:45-kor tovább indulva, Zagyvaróna betéréssel közlekedik.

Balassagyarmaton és Bátonyterenyén szintén 18 óráig közlekednek majd a megszokott menetrend szerint Szenteste a buszok, de a helyközi járatok között is több lesz, mely a menetrendtől eltérően nem közlekedik majd az esti órákban. Az ezzel kapcsolatos részletes tájékoztatás elérhető a www.kmkk.hu honlapon.