Becsó Zsolt: a görcsös szembenállást talán felváltja a konstruktív együttműködés

(Forrás: Fidesz Kelet-Nógrád | Facebook)

 

Választókerületi fejlesztési körútja végére ért Kelet-Nógrád országgyűlési képviselője, melyről egy rövid összegzést közölt közösségi oldalán.

 

Szűk egy hónap alatt eljutottam mind a 47 településemre, találkoztam szinte mindegyik polgármesterrel és egyeztetéseket folytattam a jövőről. Az előkészítő munkának is köszönhetően jelentős, és az adott település életében fontos fejlesztések indulhatnak rövidesen. Orvosi rendelők, óvodák, idős klubok, közintézmények fognak megújulni, bővülnek a bölcsődei férőhelyek, ipari parkok jönnek létre, több helyszínen turisztikai attrakciófejlesztést hajtunk végre, utak újulnak meg, előrelépünk a belterületi csapadékvíz-elvezetésben, zöld városokat építünk, folytatjuk a szociális városrehabilitációt, épületenergetikai beruházásokat eszközlünk, foglalkoztatási paktumokat kötünk, barnamezős területeket rehabilitálunk és kerékpárutat építünk.

– írta Becsó Zsolt. Hozzátette:

Természetesen ez igaz Salgótarjánra is, ahol – ahogy ezt az archív fotó is mutatja – a görcsös szembenállást talán felváltja a konstruktív együttműködés. Úgy legyen! Hajrá Kelet-Nógrád!

– zárta gondolatait a térség országgyűlési képviselője.

 

A fotó egyébiránt az idei időközi polgármester-választás kampányának ideje alatt készült, a Beszterce-lakótelepen. Erről akkor itt írtunk.

 

3100.hu | “Kampány-bulvár”: Becsó Zsolt és Fekete Zsolt találkozása

“Kampány-bulvár”: Becsó Zsolt és Fekete Zsolt találkozása Egy fotó erejéig most mi is megtorpanunk a kampányban zajló események kommunikálásában. Nálunk eddig ez a kép (és pillanat) viszi ugyanis a prímet még akkor is, ha a hozzá tartozó megjegyzésekben mindkét oldalon van egy kis pikírtség. Persze a kampány azért mégiscsak kampány…

 

Kiemelt fotó forrása: Fidesz Kelet-Nógrád | Facebook