Access Bars – 32 energiaponton keresztül a változásért

“Bároknak” a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatunkat, elképzelésünket, hiedelmeinket, megfontolásainkat, érzelmeinket és hozzáállásunkat tároljuk, amelyeket bármely életünkben eddig fontosnak tartottunk – határozza meg nagy vonalakban az Access Bars “mibenlétét” Józsa Viktória.

Ahogyan talán a legtöbben Nógrád megyében, Józsa Viktóriát korábban mi is művelődésszervezőként, illetve önismereti és közösségfejlesztő trénerként ismertük meg, mindezek mellett mára leginkább az Access Bars kezelések, előadások és tanfolyamok lefolytatása tölti ki a mindennapjait. Ahogyan talán a legtöbben, úgy mi is némi kétellyel hallgattuk tőle a salgótarjáni Család- és KarrierPONT megnyitóján a fejen található 32 pont érintésének “varázslatát”, de gyorsan és karakteresen sikerül kibillentenie minket ebből az érzetből.

A “legrosszabb” ami történhet, hogy kapsz 60 perc relaxációt, megszabadulsz egy órára a mindennapi stressztől és a fejedben zakatoló gondolatoktól, ami sok embernél már nagy megkönnyebbülést hoz a mindennapokba. Komolyra fordítva a szót: a módszer sokaknál működik, nem véletlenül ismerkednek meg vele egyre többen. Az Access Bars kezelések salgótarjáni és környékbeli megjelenésével biztos vagyok benne, hogy egyre többek ismerősi körében van és lesz olyan személy, aki ezt visszaigazolja. A kezelés fontos eleme, hogy aki változtatni szeretne az életében, megengedésben legyen – mondja Józsa Viktória.

A módszer hátterével kapcsolatban hozzáteszi: ha agyunkat egy számítógéphez hasonlítjuk, akkor a fejünk meghatározott pontokon történő érintésével hasonló eredményt érünk el, mint amikor fájlokat törlünk. A kezelés során az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket akár gyerekkorunk vagy más életeink óta futtatunk (utóbbinál legalábbis azok, akik hisznek benne) – hozzáférhetőek legyenek, így a múltbéli mintáink nem befolyásolják a jövőbeni viselkedésünket.

Az Access Bars egyfajta a fejünkön található meghatározott pontok érintésén alapuló energiaközpontok beindításáról szól. A módszert Gary Douglas bestseller író, nemzetközileg elismert előadó és keresett facilitátor dolgozta ki. 32 olyan mikro-elektromágneses pontot talált a fejünkön, amik körkörösen, illetve hosszanti irányban haladnak. Az adott életterületeknek – a testnek, a szexualitásnak, a tudatosságnak, a kreativitásnak, a pénznek, a kapcsolatteremtésnek és így tovább – van egy saját pontja, ami “eltárolja” az adott életterülethez tartozó berögződéseinket. Ezen területekhez kapcsolódóan rögzült mintáink, viselkedéseink, “furcsa” érzéseink oldódnak fel az érintés erejével.

Ez egy kényelmes és könnyed módszer, mellyel egy masszázságyon relaxálva, a fejedet néhány ponton finoman érintve megváltozhat az egész életed – összegzi Józsa Viktória az Access Bars kezelés lényegét. A 32 pont érintése intenzív és gyors változást hozhat életedbe, mely segít elengedni minden olyan “béklyót” ami a változást ellehetetleníti. Minderről bővebben itt lehet olvasni.

 

1 Comment