A TESCO-nál található dohányboltot akarta kirabolni egy férfi

(Forrás: www.police.hu)

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának két alosztályvezetője és két munkatársa 15 percen belül fogta el azt a 28 éves férfit, aki egy salgótarjáni dohányboltot kísérelt meg kirabolni még szerdán este.

A rendőrségtől kapott információ erre nem terjed ki, de számunkra a belső kamerafelvételeken látható belső berendezés alapján úgy tűnik, hogy a TESCO-nál található dohányboltról van szó.

(Forrás: www.police.hu)
(Forrás: www.police.hu)

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. január 21-én 20 óra 45 perc körüli időben az egyik salgótarjáni dohányboltba arcát egy kendővel eltakarva, fejére kapucnit húzva bement, ahol egy 18 cm pengehosszúságú késsel a dohánybolt alkalmazottját az üzlet napi bevételének átadására szólította fel.

(Forrás: www.police.hu)
(Forrás: www.police.hu)

Az eladó ennek nem tett eleget, és határozott fellépésének, valamint a riasztó hangjelzésének hatására a férfi az üzletből a készpénz megszerzése nélkül elmenekült. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a menekülési útvonalán 15 percen belül elfogták, a gyanúsított által elrejtett, az elkövetés eszközeként használt kést a rejtekhelyén felkutatták, és lefoglalták.

(Forrás: www.police.hu)
(Forrás: www.police.hu)

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 28 éves sóshartyáni férfi ellen. A gyanúsítottat a hatóság tagjai őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Hír és képek forrása: www.police.hu