A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése is elutasította a betelepítési kvótát és a bevándorlásszervező irodákat

Az elmúlt évek eseményei bebizonyították, hogy az ellenőrizetlen bevándorlás komoly biztonsági kockázatot jelent. Ez nemcsak a terrorizmus veszélyét növeli, hanem a bűnözését is. A kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a migránsok illegális beáramlását, a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta végrehajtását, hogy megvédje Magyarországot, a magyar családokat – olvasható Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnökének közleményében.

Mint írja: a legújabb hírek szerint, Soros György bevándorlásszervező irodákat akar nyitni a magyar vidéki városokban és több százezer dollárt oszt szét, hogy megerősítse vidéki hálózatát. Hozzáteszi azt is: Brüsszelben gőzerővel zajlik a Soros-terv végrehajtása, és egyre nő a nyomás Magyarországon, hogy álljon el annak megvalósítása útjából és fogadja el a kötelező, felső korlát nélküli kvótát. A betelepítések célpontjai elsősorban azok a tagállamok lennének, amelyek eddig nem vagy kevés migránst fogadtak be, így többek között Magyarország – hangsúlyozza Skuczi Nándor.

A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése a veszély aktualitását, a megoldás fontosságát, a cselekvés sürgető voltát szem előtt tartva, településeink biztonsága érdekében a csütörtökön megtartott ülésén elutasította a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta végrehajtását és a bevándorlásszervező irodák létrehozását, egyidejűleg támogatását fejezte ki a kormány azon törekvését érintően, amely a betelepítés megvalósítását kívánja megakadályozni – emelte ki Skuczi Nándor, hozzátéve, hogy kötelezettségünknek érzik azt is, hogy hazánk és kultúránk védelme, az állampolgárok és a családok biztonsága érdekében összefogásra buzdítsák megyénk lakosait, településeit.

Az MTI tudósítása szerint a döntést kilenc igen szavazattal hozták meg, hat képviselő nem vett részt a szavazásban.

 

Kiemelt fotó: A salgótarjáni Megyeháza