A balassagyarmati Ördögvilla FC nyerte a megyei szuperkupát

Múlt vasárnap Salgótarjánban rendezték meg a IV. Nógrádifutball-Reklám Press Kispályás Szuperkupa döntőjét. A tornát a veretlenül maradt címvédő, a balassagyarmati Ördögvilla FC teremcsapata nyerte, akik a csoportkörök során a majdnem komplett csapattal kiálló SBTC-t is legyőzték.

A második helyet a szintén balassagyarmati teremcsapat, az Aloma Csi Pipo szerezte meg, harmadikként a salgótarjáni S-Metal, negyedikként a karancslapujtőiek csapata végzett. A torna legjobb játékosa a győztesek kapitánya, Szalánszki Gergő lett, míg a legjobb kapusnak Oláh Tibort választották. A döntő gólkirálya a Csibészek támadója, Vandornyik Szabolcs lett.

Baranyi Gábor főszervező a 3100.hu-nak elmondta: elégedett a balassagyarmati és bátonyterenyei selejtezőkkel, majd salgótarjáni döntővel lebonyolított idei megyei szuperkupával, és a hozzá eljutott vélemények alapján a résztvevő csapatok is hasonlóan értékelik a sporteseményt.

Remek mérkőzések, príma hangulat, sok néző és jobbnál-jobb játékosok jellemezték negyedik kupát, valóban jelen volt a megye krémje. A nap végén több csapat képviselője is jelezte, teljes elégedettségét és egyben azt, hogy jövőre is mindenképpen szeretnének részt venni az évről-évre grandiózusabbá váló eseményen. Ki is mondható: 2019-ben ismét Salgótarjánban gyűlnek majd össze Nógrád legjobbjai, hogy megpróbálják letaszítani a trónról az immáron két esztendeje veretlen balassagyarmati teremcsapatot, az ismét diadalmaskodó Ördögvilla FC-t – tette hozzá Baranyi Gábor.

A díjkiosztó rendezvényen jelen volt a rendezvény névadó főtámogatója, Horváth Szabolcs; továbbá Répás Béla, az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke; Schuchmann Attila, az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának igazgatója; Sisa Tibor, az MLSZ központi edzőképzésének igazgatóhelyettese; illetve az eseményt kiemelten támogató balassagyarmati Focifanshop képviseletében Sopotnik László is.

 

Eredmények

“A” csoport. Ördögvilla FC-Csibészek: 3-2, Salgótarjáni BTC-Balu Team: 2-1, Ördögcvilla FC-Salgótarjáni BTC: 2-1, Balu Team-Csibészek: 0-6, Ördögvilla FC-Balu Team: 5-1, Csibészek-Salgótarjáni BTC: 4-3.

“B” csoport. S-Metal-Balassagyarmati VSE: 4-2, Érsekvadkert SE-Bátonyterenyei TC: 0-2, Balassagyarmati VSE-Érsekvadkert SE: 0-1, Bátonyterenyei TC-S-Metal: 0-1, S-Metal-Érsekvadkert: 3-1, Bátonyterenyei TC-Balassagyarmati VSE: 0-3.

“C” csoport. Bakos Vill-Karancslapujtő SE: 1-3, Bánk SE-Berkenye SE: 0-1, Berkenye SE-Bakos Vill: 3-1, Karancslapujtő SE-Bánk SE: 1-2, Berkenye SE-Karancslapujtő SE: 2-0, Bakos Vill-Bánk SE: 2-1.

“D” csoport. SZÉF ÁFC-Mátraterenye SE: 0-1, Mohora SE-Aloma Csi Pipo: 1-2, Aloma Csi Pipo-Mátraterenye SE: 3-0, Mohora SE-SZÉF ÁFC: 3-2, Mátraterenye SE-Mohora SE: 3-0, Aloma Csi Pipo-SZÉF ÁFC: 1-2.

Negyeddöntők. Ördögvilla FC-Bánk SE: 2-0, Karancslapujtő SE-Csibészek: 3-2, S-Metal-Mátraterenye SE: 1-0, Aloma Csi Pipo-Balassagyarmati VSE: 1-1, majd hétméteresekkel: 2-1.

Elődöntők. Ördögvilla FC-S-Metal: 4-0, Aloma Csi Pipo-Karancslapujtő SE: 2-0.

3. helyért. S-Metal-Karancslapujtő SE: 6-1.

Döntő: Ördögvilla FC-Aloma Csi Pipo 1-0.

 

Kiemelt fotó: A tornagyőztes balassagyarmati Ördögvilla FC csapata és jobb oldalon a torna főszervezője, Baranyi Gábor