Kedden Salgótarjánból szól majd a Rádió 1 reggeli műsora

Sebestyén Balázsék ismét nyakukba veszik az országot, a reggeli show őrült hármasa: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri újra útnak indul, hogy élőben ébresszék a hallgatókat az ország öt különböző nagyvárosában. A road show helyszínei közé Salgótarján is bekerült: 2018. szeptember 11-én a Fő téren felállított üvegstúdióból szólalnak meg Balázsék.

A hallgatók nem csak személyesen találkozhatnak a rádiózás fenegyerekeivel, de a tőlük megszokott hangulatban pörgetik fel a városi hétköznapokat is. Érdemes lesz kilátogatni a helyszínre, hiszen többféle izgalmas programban és játékban is részt vehetnek a hallgatók: lesz tehénfejés a Mizoval, a Castro olajjal az Unix Autó játékán tekepályán játszhatnak, de próbára tehetik a bátorságukat is: le lehet majd győzni a legnagyobb fóbiákat a UNIQA Biztosítóval. Páratlan meglepetésekkel és nyereményesővel szolgálnak hallgatóiknak Balázsék, a játékosok ezúttal is értékes nyereményekért versenyezhetnek, több százezer forint és rengeteg Rádió 1-es ajándékcsomag talál majd gazdára Salgótarjánban is.

Május végén jelentek meg az első megyeszékhelyekre bontott rádió-hallgatottsági adatok azt követően, hogy a nógrádi FM 100,4-es frekvencián a Rádió 1 váltotta a Rádió Focus adását. A 100,4 Rádió 1 szaknyelven szólva 48,2 százalékos átlagos napi hallgatottságot tudhat magáénak. Ez annyit jelent, hogy a megyeszékhely térségében minden második itt élő hosszabb-rövidebb időre erre a frekvenciára hangol. A részletes adatokból kiderül: a térségben 10 emberből 7 hallgat napi szinten rádiót. A rádiót kapcsolók 70 százalékban a 100,4 Rádió 1 műsorát választják. Ez a megyeszékhelyek közötti országos rangsor második legmagasabb helyi rádiós elérését jelentette a vizsgált időszakban a 100,4 Rádió 1 vételkörzete esetében.

A Rádió 1 népszerű műsorvezetői évek óta látogatnak el az ország különböző pontjaira, hogy élőben mosolyra fakasszák a hallgatókat. Szeptember 10-től öt helyszínen várja rajongóit a reggeli műsor: hétfőn Miskolcon, kedden Salgótarjánban, szerdán Dunaújvárosban, csütörtökön Sopronban, végül pénteken Budapesten. Akik pedig nem tudnak kimenni a helyszínre, azok élőben figyelemmel követhetik az eseményeket a Rádió 1 Facebook oldalán valamint Youtube csatornáján.