Várakozáson felüli pozícióból várhatja a vasárnapi gyorsasági szakaszokat a Rafael-Vadász páros

 

Az első osztály abszolútjának 19. helyéről várhatja a Salgótarján környékén kijelölt gyorsasági szakaszokat az idei évre (át)épített BMW-vel szereplő Rafael Tamás – Vadász Sándor páros az 5. Steelvent Ózd Rallye-n.

 

A 3-as géposztályban a Matics Mihály – Zejda Viktória (Mitsubishi Lancer Evo IX. RS) páros vezet, mögöttük az Osváth Péter – Mesterházi Márk (Mitsubishi Lancer Evo IX.) kettős található az első nap után. A géposztály harmadik helyét foglalja el a salgótarjáni páros, hátrányuk 55,1 másodperc a kategória vezetőitől, 45,5 másodperc a második helyen állóktól.

Rafael Tamás kérdésünkre elmondta, az Ózd környékén lebonyolított első nap várakozáson felüli eredménnyel zárult, kifejezetten elégedettek. Hozzátette: az abszolútot tekintve nem lehetetlen az előrelépés a vasárnapi nyolc gyorsasági szakasz eredményeképpen, de alapjában véve már a most, a szombati nap végeztével is egy olyan pozícióban találhatóak, mellyel tényleg elégedettek lehetnek, ha megtartják a végéig. Kategóriájukat tekintve szintén nagyobbak az időkülönbségek, de ahogyan Rafael fogalmazott: bármi megtörténhet, és ennek az ellenkezője is…

Vasárnap nyolc gyorsasági szakaszon, Salgótarján környékén folytatódik az 5. Steelvent Ózd Rallye. Itt versenyez az ORB, az ORC és a Historic mezőnye mellett a másodosztály is az M6Log Salgó 2017 Rallye keretében.

 

Fotó forrása: Rigó Motorsport | Facebook