Valentin-naphoz kapcsolódnak a nógrádi revizorok ellenőrzései is

A 2018. február 12-vel kezdődő héten elsősorban a Valentin-naphoz kapcsolódó termékek árusítóit vizsgálják Nógrádban a revizorok – közölte az ADÓtraffipax felületén a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

A revizorok – az ország más megyéihez hasonlóan – Nógrádban is kiemelt figyelmet fordítanak ezen a héten a virág- és ajándékkereskedőkre, valamint a vendéglátóhelyet, cukrászdát üzemeltető adózók ellenőrzésére. Ennek keretében többek között vizsgálják a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgép használatát, az alkalmazottak bejelentését valamint a forgalmazott áruk eredetét is.

Hétfőn Szécsényben és környékén, kedden Balassagyarmaton és a város térségében ellenőriznek majd. A revizorok felbukkanására szerdán Pásztón és környékén, csütörtökön Salgótarjánban és a megyeszékhely térségében, pénteken pedig Bátonyterenyén és környékén lehet fokozottan számítani. A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága ugyanakkor felhívja a figyelmet arra is, hogy az adóellenőrök a hét valamennyi napján a megye egyéb településein is végezhetnek vizsgálatokat.