Tovább folytatódnak az út- és járdafelújítások Salgótarjánban

A Damjanich úti járda, az Újaknai út, a Radnóti Miklós út és a Perczel Mór út felújítására a kivitelezők részére átadták a munkaterületet – közölte honlapján az önkormányzat.

 

A munkálatokat a Radnóti Miklós úton már megkezdték, a Damjanich úti járdánál várhatóan ezen a héten, a Perczel Mór útnál szeptember 25-én, az Újaknai úton pedig október 16-án kezdődnek a munkálatok. A Damjanich úti járda a 70-es házszámú ingatlanig, az Újaknai út a 19/a, illetve a 12-es számú házig, a Perczel Mór út a 14-es házszámú ingatlanig újul meg. A Radnóti Miklós út felújításához kapcsolódnak majd a Radnóti Miklós köz munkálatai is a 14-es házszámig.

Az utak és a járdák új aszfaltburkolatot kapnak, de szabályozottabbá válik a csapadékvíz elvezetése is. A munkálatok várhatóan 2017. november 15-ig tartanak majd. A munkálatok okozta kellemetlenségekért az önkormányzat és a kivitelezők a lakók megértését és türelmét kérik.

A munkák július végén indultak és azóta is ütemterv szerint zajlanak. A kivitelezési technológiát korábban ismertettük, erről itt írtunk részletesen.

 

Forrás: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata