Segíts te is egy szavazattal, hogy kiszínezhessék a Gagarin iskolát!

 

Színes falakról álmodom… – ezt a nevet adta a “Sakkozzuk ki!” akciócsoport a Let’s Colour Magyarország kiírásra összeállított pályázatának.

 

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület, a 2011. óta minden évben megszervezett magyarországi Let’s Colour Projekt folytatásaként idén ismét kiírta közösségi pályázatát. A “Sakkozzuk ki!” akciócsoport így fogalmazta meg céljaikat.

Álmodtunk egy nagyot! A helyi, fiatal önkéntesekből álló “Sakkozzuk ki!” akciócsoport és belvárosi iskolánk közösen szeretne tenni a Salgótarjáni Általános Iskola és Kollégium székhelyintézmény (korábban Gagarin Általános Iskola) színtelen beltéri falfelületeinek megújulásáért. Álmunk, hogy a 16 tantermes, tanuszodával bővített, Magyar Géza által tervezett, modern stílusú épület aulája megszépüljön, színesedjen, mellyel ráerősítünk a nevelőközösségünk személyiség-központú pedagógiájára.

Fontosnak tartjuk, az olyan iskolai környezet, biztonságot nyújtó légkör megteremtését, amelyben az ismeretszerzés nem kényszer, hanem olyan örömforrás, ami a gyerekek természetes kíváncsiságára, fantáziájára épít. Hiszünk abban, hogy a tanulói környezet kialakításában nagy jelenőséggel bírnak a színek és a formák, hiszen nem csak serkentik a gondolkodást, lelkesítenek, de ösztönzik a kreativitást is.

 

“Sakkozzuk ki!” akciócsoport_ Let’s colour pályázat

Ha tetszik a videónk, kérlek szavazz ránk! Szavazás menete: http://www.letscolour.hu/

 

Iskolánk jelenlegi székhelyén 1967 óta működik. 659 tanulónak ad otthont, 51 pedagógussal dolgozunk azon nap mint nap, hogy tanítványainkban kialakítsuk az alkotómunkára való beállítódást. Mi nem csupán a többi iskolától való különbözőségre, “másságra” törekszünk, sokkal inkább az önmagunkhoz viszonyított minőségi fejlesztésre. Úgy gondoljuk, hogy egy iskolai összefogással olyan példaértékű megmozdulást valósíthatunk meg Salgótarjánban, mely megmozgatja városunk lakosságát, szülőket, nagyszülőket, ismerősöket, barátokat egyaránt. Ez nem csak a falak festéséről szól, ez egy iskola életében a közösségépítés.

 

Egy regisztrációt követően itt lehet szavazatot leadni.

Színes falakról álmodom

Színes falakról álmodom…/Életszínek Álmodtunk egy nagyot! A helyi, fiatal önkéntesekből álló „Sakkozzuk ki!” akciócsoport és belvárosi iskolánk közösen szeretne tenni a Salgótarjáni Általános Iskola és Kollégium székhelyintézmény (korábban Gagarin Általános Iskola) színtelen beltéri falfelületeinek megújulásáért. Álmunk, hogy a 16 tantermes, tanuszodával bővített, Magyar Géza által tervezett modern stílusú épület alulája megszépüljön, színesedjen, mellyel ráerősítünk a nevelőközösségünk személyiségközpontú pedagógiájára.

 

Kiemelt fotó forrása: Let’s Colour Magyarország | www.letscolour.hu