Salgótarjáni kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a nyomozók

 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves, és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 35 éves salgótarjáni férfi ellen.

 

A két férfit a rendőrök még február 3-án a hajnali órákban a somoskőújfalui határátkelőhelynél igazoltatták egy közúti ellenőrzés során. Ekkor a gépjárművükben, illetve a gépkocsi mellé a földre dobva, önzáró nejlontasakba csomagolt, kábítószergyanús kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le.

 

 

A nyomozás során felmerült, hogy a 41 éves férfi kábítószert árul. A családi házában múlt héten pénteken megtartott házkutatás során a rendőrök 49 darab önzáró nejlon tasakba csomagolt – összesen 30,2 gramm tömegű – fehér színű kristályos anyagot és a kábítószer értékesítéséhez szükséges további eszközöket találtak meg, egyben foglaltak le. A nyomozás során lefoglalt kristályos anyagokon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

 

 

A férfit a rendőrök elfogták, előállították és kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. Társa szabadlábon védekezhet – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Fotók forrása: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság