Öt játékossal erősítette tovább keretét az SBTC

Öt új játékossal tette acélosabbá keretét az osztálylépést megcélzó, a labdarúgó Megyei I. osztály tabellájának élén hibátlan mérleggel telelő Salgótarjáni BTC.

A szerda éjfélkor lezárult átigazolási időszak játékosmozgásait a nogradifutball.hu összegezte. Eszerint a problémákkal küzdő STC Salgótarján NB III-as csapatától (ahonnan a Nemzeti Sport beszámolója szerint Zoran Kuntic vezetőedző mellett jelentős számú játékos távozott a téli szünet során) négyen érkeztek az SBTC-hez: Fülöp Adrián, Híves Balázs, Illés Edvin és Sulcz Márió, de a fekete-fehéreknél folytatja a hevesi első osztályban eddig veretlen Felsőtárkánytól érkező Tarlósi Patrik is. Az eddigi keret tagjai mindannyian maradnak, az átigazolási időszak alatt senki nem távozott a salgótarjáni csapattól.

Csatlós Tamás, az SBTC vezetőedzője a portálnak azt mondta: mindenféleképp olyan játékosokat akartak igazolni, akikre hosszú távon számíthatnak és valóban erősítést jelentenek. Hozzátette: ami még velük kapcsolatban nagyon fontos, hogy ők is helyi játékosok.

 

Kiemelt fotó: Az SBTC 2017/2018-as őszi csapata (Forrás: www.sbtc.hu)