Kosárlabda – Indul a HE-DO Nógrád Megyei 3×3-as Bajnokság!

Négy tornából álló 3×3-as kosárlabda-bajnokságot hirdetett meg a Nógrád Megyei Kosárlabda Szövetség, melynek névadó főszponzora a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A bajnokságra igazolt és amatőr játékosok egyaránt nevezhetnek, négyfős csapatok jelentkezését várják.

A bajnokság első három fordulója lesz az alapszakasz. Az itt elért, összesített eredmények alapján a legjobb nyolc csapat vehet majd részt a rájátszásban, vagyis a negyedik, döntő fordulóban. Az alapszakasz összesített eredményeit a tornákon elért helyezésekből számítják, míg a döntő fordulóban kuparendszerben játszanak majd az oda bejutott csapatok a végső helyezésekért. Az alapszakasz fordulóit várhatóan március végén, május végén és szeptember közepén, a döntőt novemberben végén rendezik majd.

A HE-DO Nógrád Megyei 3×3-as Bajnokságra 2002. január 1-je előtt születettekből álló négyfős csapatok jelentkezését várják. A nevezési határidő 2018. február 23. péntek 12 óra. A regisztrációval, a nevezési díjjal és a szervezők által biztosított szolgáltatásokkal, illetve a lebonyolítás rendjével kapcsolatos további információk a Nógrád Megyei Kosárlabda Szövetség honlapján érhetőek el.