Kinek adományozza oda szakmai elismeréseit idén az iparkamara? Várják a jelöléseket!

Idén is kitüntetéseket adományoz a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – a szervezet vasárnapig várja a jelöléseket.

 

A kamara 2007-ben alapította a “Palócföld Gazdaságáért” és a “Nógrád Megye Szakképzéséért” kitüntetéseket azzal a céllal, hogy lehetőség szerint minden évben erkölcsi elismerésben részesítse azokat a megyében tevékenykedő vállalkozókat, vállalkozásokat, akik jelentős mértékben hozzájárultak megyénk gazdaságának fejlődéséhez, valamint a gazdasághoz igazodó szakképzés feladatainak ellátásához.

“Palócföld Gazdaságáért” díjat vehetett át a korábbi években többek között az egyedi igények alapján, saját tervezésű célgépek, gyártó és szerelősorok, csomagolósorok, szállítópálya rendszerek és megmunkáló berendezések gyártásával foglalkozó DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft.; a biztonságtechnikai rendszerek tervezésével és telepítésével, továbbá távfelügyelettel foglalkozó NÁDASDI ELEKTO Kft.; a lakókocsik és lakóautók gyártásával foglalkozó KNAUS TABBERT Kft.; vagy – éppen tavaly – a híradástechnikával és alpintechnikával foglalkozó salgótarjáni Nordtechnik Kft. A kamara “Nógrád Megye Szakképzéséért” díjat adományozott a korábbi években többek mellett Dancsó János asztalosmesternek, a Nógrád Volán Zrt.-nek, illetve a Szent Lázár Megyei Kórháznak is.

A kitüntetésekre bárki javaslatot tehet, amelyhez a formanyomtatvány a kamara honlapjáról, a www.nkik.hu oldalról tölthető le. Az indokolással ellátott javaslatokat vasárnapig (2017. október 15-ig) várja a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A kitüntetésekről odaítéléséről a javaslattételt követően a szervezet elnöksége dönt.