Kihozta a maximumot az STC az őszi szezonból

“Kihoztuk a maximumot ebből a keretből” – nyilatkozta Zoran Kuntic, a labdarúgó NB III-ban szereplő STC Salgótarján vezetőedzője a nogradifutball.hu-nak.

A csapat a tabella harmadik helyén tölti a téli pihenőt. Zoran Kuntic úgy fogalmazott: személy szerint nagyon elégedett az elért eredménnyel, bár véleménye szerint több olyan csapat is van, mely tudásban velük azonos szintet képvisel, mégis jóval alattuk található a tabellán. Kiemelte: véleménye szerint kihozták a maximumot ebből a keretből.

Kisebb problémaként említette, hogy néha nem tudtak a centerpályán edzeni, de ennek ellenére megfelelően biztosított volt a felkészülés Somoskőújfaluban is. A vezetőedző a játékosokat egyénileg értékelve a tizenegy gólt szerző (és ezzel a bajnokság góllövőlistáján második helyet elfoglaló) Oláh László, illetve a védelemből Híves Balázs teljesítményét emelte ki.

Az STC 10 vereséggel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel zárta az őszt az NB III-ban – a csapat több pontot szerzett idegenben, mint hazai pályán. A tabella harmadik helyén telelő somosi-salgótarjáni labdarúgók a jelenleg negyedik MTK Budapest II. csapata ellen kezdik majd a tavaszi idényt, március 4-én.

 

Kiemelt fotó: Zoran Kuntic, az STC Salgótarján vezetőedzője (Fotó: Nógrád Sportja)