Ifjúsági logó- és szlogenpályázatot hirdettek Salgótarjánban

 

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése Salgótarján várossá nyilvánításának 95. évfordulója alkalmából a 2017. évet – “Salgótarján 95 éve város” elnevezéssel – emlékévvé nyilvánította.

 

Az emlékév programsorozatának időtartama: 2017. január 27 – 2018. január 27. Szeretnénk ezt a különleges alkalmat az emlékév arculati elemeiben is megjeleníteni – olvasható az önkormányzat honlapján megjelent pályázati felhívásban.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében a “Salgótarján 95 éve város” emlékév munkacsoportja pályázatot írt ki az emlékév szlogenjének megalkotására és logójának megtervezésére. A pályázóktól olyan szlogeneket és/vagy logókat várnak az emlékévvel kapcsolatban, melyek egyszerre találóak, könnyen azonosíthatóak és trendkövetőek, egyúttal egyedi módon tükrözik Salgótarján karakterét, különleges értékeit, természeti- és épített környezetét.

A pályázaton bármelyik salgótarjáni székhellyel rendelkező alap- vagy középfokú oktatási intézmény diákja részt vehet. 12 és 20 év közötti diákok jelentkezését várják, nevezési díj nincsen, egy pályázó legfeljebb 3 pályázatot nyújthat be kategóriánként. A pályázatok beadási határideje: 2016. december 14.

 

További részleteket az alábbi felhívásban olvashatóak.

 

(null)

(null)