Hölgyeim és uraim, itt fél áron is lehet nyögni!

 

Nyit a Klub SESE konditerme a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

 

Az “SKSE… Több, mint kosárlabda” szlogen jegyében újabb kezdeményezéssel színesítik a megyeszékhely sportpalettáját az NB I/B-s salgótarjáni kosarasok – számolt be a 3100.hu-nak Dániel Tamás klubmenedzser.

Mi mindig is úgy gondoltuk, hogy több a felelősségünk ebben a városban, mint hogy pályára lépünk és labdát pattogtatunk, bár nyilván ez a fő tevékenységünk. Emellett minden pozitív kezdeményezést támogatunk, rengeteg jótékonysági mérkőzést játszottunk az elmúlt évtizedekben, de ott vagyunk az iskolákban, óvodákban, rendezvényeken is. A TAO támogatási rendszer számunkra is új lehetőségeket nyitott, így többek között egy igen modern és Salgótarjánban egyedülálló kondigép-parkot tudtunk vásárolni. Még a múlt év folyamán megegyeztünk a város vezetésével, hogy nyitunk egy professzionális termet a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban. Az alap elgondolás nyilván az volt, hogy elsősorban lehetőséget adjunk a kosarasainknak, mellette kedvezményes áron, tehát a megszokott tarifa feléért látogathatják a létesítményt a város igazolt sportolói, de természetesen jöhetnek olyan vendégek is, akik egyetlen egyesülethez sem tartoznak, csak a maguk örömére sportolnak. Nem lesz könnyű ezt a három csoportot összehangolni, annál is inkább, mert ugyan még nem indultunk el, de már most is rengetegen jelentkeztek nálunk.

 

 

– Akik esetleg csak e sorok olvastán kapnak kedvet, hol érdeklődhetnek?

Mielőtt erre válaszolok, csak jelzem, hogy terveink szerint április közepén nyitunk és szeretnénk, ha minél többen meggyőződnének arról, valóban színvonalas klubot építünk, bár szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek. Jelentkezéseket az interneten keresztül, a Facebookon, telefonon és személyesen is elfogadunk, és a kapacitásunk ismeretében adunk majd ki bérleteket, illetve alkalmakra szóló csomagokat. Amellett, hogy rengeteg jó minőségű, vadonatúj gépünk lesz, nem feledkezünk meg a hagyományos kondi eszközökről sem, illetve kiegészítő szolgáltatásaink is rendkívül széles körűek. Az ilyen profi létesítményekhez elengedhetetlenül szükséges táplálkozási tanácsadás mellett, a BioTechUSA-val kötött szerződésünk alapján természetesen a helyszínen is megvásárolhatók a szükséges termékek, méghozzá szintén jóval a megszokott árak alatt. Felkészült, sokat tapasztalt edzői gárdával, személyzettel fogunk dolgozni, akik mindenben vendégeink, a sportolók rendelkezésére állnak majd. Biztos vagyok abban, hogy a tiszta, teljesen felújított környezet mindenkinek tetszeni fog, de mi ennyivel nem elégszünk meg, mert folyamatosan fejleszteni fogjuk klubunkat.

 

 

– Szólna ezekről a tervekről is kicsit bővebben?

Az edzésekhez, illetve az ahhoz kapcsolódó étrend összeállításához bárki segítséget kérhet és ha igény van rá, akár egy orvosi csapat is rendelkezésünkre áll majd a Sportvitalitás jóvoltából. Ezen kívül lesz lézerünk a kisebb húzódások, sérülések kezelésére, illetve el fogunk helyezni egy krio-kabint is az épületben, ami Észak-Magyarországon egyedülálló. Ennek a lényege, hogy akár mínusz százhúsz fokon is regenerálhatja az edzésekben elfáradt testet, de sérülések, műtéti utókezelések kiváló segítője is lehet. Termünket a régi nagy bemelegítő-, vagy talán úgy ismertebb boksz-terem helyén alakítottuk ki, de folytatjuk a bővítést a belső udvar irányába is. Itt tavasztól késő őszig, de reményeink szerint hamarosan talán télen is, funkcionális erősítésre lesz lehetőség, valamint fitnesz, aerobik és egyéb csoportos foglalkozásoknak is helyt tudunk majd adni. Ahogy a termet, úgy a belső udvart is profi szakemberek tanácsai alapján alakítottuk és alakítjuk ki, így remélem, hogy mindenki megtalálja majd a számára kedves helyeket. Végeredményben közel ötszáz négyzetméteren tudunk majd állandó sportolási lehetőséget biztosítani a hozzánk látogatóknak, ami hosszú nyitva tartással párosulva próbálja teljes mértékben kielégíteni az igényeket.

 

 

– Egy ilyen volumenű elképzelés megvalósításához nyilván sokak támogatására volt szükség. Kinek járnak a köszönet szavai?

Nyilvánvaló, hogy jó szándék, normális hozzáállás és tenni akarás szükségeltetett, amiben nem volt hiány sem a városvezetés, sem pedig a sportcsarnokot üzemeltető Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. részéről sem. Ezúton köszönöm mindenkinek, aki segített a Klub SESE létrehozásában. Remélem, sokan megszeretik ezt a helyet, ami valóban a sportról fog szólni, és nem tűri azokat a vadhajtásokat, az egészséges életmóddal összeegyeztethetetlen dolgokat, melyek már a konditermek világában is megtalálhatóak. Mi igazi sportolóknak, igazi sportélményt kívánunk nyújtani!

 

(x)