Gyermeket sodort el egy autós Baglyasalján, oszlopot döntött ki egy másik a Besztercén

A baglyasaljai Petőfi úton elsodort kislány az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a besztercei balesetben az utas sérült meg – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A baglyasalján kedden délután történtekkel kapcsolatban a rendőrség közölte: egy autóbusz közlekedett a Petőfi úton, megállt az egyik buszmegállóban, ahol egy kislány szállt le a járműről. A 6 éves lány az autóbusz előtt akart átszaladni az út túloldalára, amikor az buszt éppen kikerülő személygépjármű elsodorta őt. A gyermek a baleset következtében – az elsődleges adatok alapján – könnyű sérülést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte azt is: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Salgótarjánban a Camping úton kedden kora este. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsit vezető 44 éves nő – eddig tisztázatlan körülmények között – lehajtott az úttestről és egy út menti oszlopnak ütközött. A balesetben a gépkocsi utasa sérült meg. A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a balesettel kapcsolatban közölte azt is: az ütközés ereje kidöntötte a távközlési oszlopot, ami az úttestre dőlt a rajta lévő vezetékekkel együtt. A tűzoltók az így forgalmi akadályt képező oszlopot eltávolították az úttestről, majd a helyszínt átadták az illetékes szolgáltató szakembereinek.

 

Kiemelt fotó: A Beszterce-lakótelepen balesetet szenvedett autó (Forrás: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság)