Fejszével dobta be egy kisteherautó ablakát egy bátonyterenyei nő

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és garázdaság bűntette miatt emelt vádat a 44 éves nővel szemben, aki egy hasítófejszével dobta be egy éppen elinduló kisteherautó oldalablakát. Feldühödött, mert nem tetszett neki a lánya új barátja.

 

A nő még júliusban keveredett vitába lányával, aki személyes dolgaiért ment haza a barátjával. A lány el akart költözni otthonról, de a nő nem nézte jó szemmel lánya és új barátja kapcsolatát. Miután az anyjával való veszekedés közben összecsomagolt, a lány beszállt a barátja kisteherautójába és elindultak.

A nő ekkor dühében felkapott egy fejszét, amit az éppen kanyarodó gépkocsi irányába hajított el. A fejsze beütötte a jármű bal hátsó oldalüvegét, az üvegszilánkok az utastérbe hullottak, az ettől megijedt férfi pedig elveszítette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árok melletti csőkorlátnak ütközött.

A baleset következtében nem sérült meg senki, de a kisteherautóban anyagi kár keletkezett. A Balassagyarmati Járási Ügyészség a büntetlen előéletű, 44 éves nővel szemben közérdekű munka kiszabását indítványozta vádiratában.

 

(Kiemelt fotónk illusztráció!)