Civilek a kutyákért – Jótékonysági rendezvény Salgótarjánban

Civilek a kutyákért – jótékonysági rendezvényt tartanak 2017. augusztus 5-én Salgótarjánban, a Salgótarjáni Általános Iskola Székhelyintézménye (Gagarin Általános Iskola) udvarán.

 

Majláth Viktóra főszervező a 3100.hu kérdésére elmondta: a programra belépődíj nincs, de azt kérik, hogy

aki teheti, a kutyusoknak szánt élelemmel járuljon hozzá a jótékonysági esemény sikerességéhez.

A felajánlásokat – ami lehet bármilyen típusú eledel, így táp, konzerv vagy kutyaszalámi – olyan állatbarát civilekhez juttatják majd el, akik saját maguk vállalják a gazdátlan állatok gondozását. Hozzátette: pénzadományt nem fogadnak el, de a helyszínen (korlátozott mennyiségben) a kiállítóknál is lehetőség lesz az adományozandó állateledel megvásárlására. Az adományozó felnőttek tombolasorsoláson vesznek majd részt, a gyerekeknek pedig zsákbamacska meglepetésekkel készülnek.

 

A program szombaton 10 órakor kezdődik majd, az érdeklődőket kutyaiskolai bemutatóval, énekes és táncos produkciókkal várják. A programra érkezőket a hőségre való tekintettel árnyékot adó nagy sátorral várják, kialakítanak majd baba-mama pihegőt is, a rendezvényt többek között ingyenes könyvbörze és Kovács Éva író-olvasó találkozója is kíséri.