Bordélyház működött egy Nógrád megyei településen

A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat egy férfi és egy nő ellen.

Az elsőrendű vádlott egy 38 éves férfi, aki 2017 áprilisában három nővel állapodott meg abban, hogy ők prostitúciós tevékenységet fognak végezni, a férfi pedig mindezt az interneten keresztül hirdette. A hirdetési költségeket megosztották, ahogyan a nők által a prostitúcióval megszerzett bevétel is. A befolyt összeg felét adták át a férfinak, aki ezért cserében “védelmet” biztosított nekik, meg-megjelenve a bordélyházként (is) használt ingatlanban. A férfi így a prostituáltakkal tartatta ki magát.

Az ingatlant a három nő egyike, a 48 éves másodrendű vádlott bocsátotta rendelkezésre. Két társa a lakás egyik szobáját felváltva használta, a másik – általa egyben lakott – helyiséget pedig ő használta. A nő így segítséget nyújtott a másik két szexmunkásnak a prostitúciós tevékenység végzéséhez.

A férfi ellen kitartottság, míg a nő ellen prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség. A férfira felfüggesztett börtönbüntetés, a nőre pedig pénzbüntetés kiszabását kérték, ügyükben a Salgótarjáni Járásbíróság hoz majd ítéletet – közölte a Nógrád Megyei Főügyészség.

 

(Kiemelt fotónk illusztráció!)